Menu
Vrienden van Landschapsbeheerfriesland
A+ A A-

Nieuws

LandschappenNL in Koffietijd met het Jaar van de Groene Vrijwilliger

LandschappenNL was maandagochtend (16-03) in Koffietijd, met het Jaar van de Groene Vrijwilliger in relatie tot de PS-verkiezingen.

Lees meer

Lekker Landschap

Lekker Ldsch foto kleinOp woensdag 18 maart jl. zijn er tijdens de jaarlijkse nationale boomfeestdag in het kader van het project Lekker Landschap door leerlingen van de bovenbouw van de twee basisscholen in Rottevalle in het educatieve bos bij Rottevalle in totaal 130 bomen en struiken geplant.

Lees meer

Mini-Symposium Dorpslandbouw 27 maart

Op 27 maart vindt er een zeer inspirerende en smakelijke bijeenkomst plaats. Laat u ook inspireren over Dorpslandbouw en kom naar dit leuke mini-symposium. De kans is groot dat u daarna zelf ook in uw omgeving aan de slag wilt met dorpslandbouw. En dat is wat we willen. Samenwerken aan een duurzaam, leefbaar en eetbaar Zuidwest-Fryslân.

Lees meer

Hoe denk jij over natuur en landschap? Stem mee!

Header verkiezingen - 2

Lees meer

Start van het weidevogelseizoen door vondst eerste kievitsei van 2015

kievit-plaatje-013 Op 8 maart is in Schelluinen (gemeente Giessenlanden) in de provincie Zuid-Holland het eerste kievitsei van 2015 gevonden. Deze vondst is om 14.56 uur gemeld bij LandschappenNL. Het ei is gecontroleerd en er is vastgesteld dat het een vers ei is.

Lees meer

Minisymposium ‘begraafplaatsen’ op 21 maart in Tresoar te Leeuwarden

begraafplaatsfoto 1Eeuwige rust zoekt vrijwilliger

Landschapsbeheer Friesland organiseert voor vrijwilligers en belangstellen een gratis mini-symposium over groene begraafplaatsen op zaterdag 21 april in Tresoar te Leeuwarden.

Lees meer

Landschapsbeheer Friesland

logo2Commissieweg 15
9244 GB Beetsterzwaag
Tel. (0512) 38 38 00
Fax. (0512) 38 14 57

Volg ons

Provinciale organisaties Landschapsbeheer Nederland
Selecteer je provincie op de kaart.