Menu
Vrienden van Landschapsbeheerfriesland
A+ A A-

Nieuws

10 Mei Memmedei

Memmedei picknick Uitsnede 300x300Zondag 10 mei is het Moederdag. En wat is er nu leuker dan moeders die dag te verwennen met een picknick? Je stapt s'ochtends in Leeuwarden op de fiets. Tijdens een mooi tochtje pluk je in de berm, het bos en het weiland lekkere dingen bij elkaar.

Lees meer

Lekker Landschap betrokken bij Hoofdstad van de Smaak 2015

Hoofdstad van de smaak

Zondag 10 mei is het Moederdag. Op deze dag kan moeder verwend worden met een picknick op het platteland in het mooie Fryslân. In het kader van Hoofdstad van de Smaak 2015 wordt er op deze dag een Memmedei Picknick georganiseerd. Via een mooi tochtje vanuit Leeuwarden pluk je in de berm, het bos en het weiland lekkere dingen bij elkaar. Aangekomen bij Martenastate in Cornjum staat een mand vol lekkernijen klaar, vol met regioproducten. Onder andere broodjes gemaakt van Friese granen, salades, smoothies en pannenkoeken.

Lees meer

LandschappenNL in Koffietijd met het Jaar van de Groene Vrijwilliger

LandschappenNL was maandagochtend (16-03) in Koffietijd, met het Jaar van de Groene Vrijwilliger in relatie tot de PS-verkiezingen.

Lees meer

Lekker Landschap

Lekker Ldsch foto kleinOp woensdag 18 maart jl. zijn er tijdens de jaarlijkse nationale boomfeestdag in het kader van het project Lekker Landschap door leerlingen van de bovenbouw van de twee basisscholen in Rottevalle in het educatieve bos bij Rottevalle in totaal 130 bomen en struiken geplant.

Lees meer

Mini-Symposium Dorpslandbouw 27 maart

Op 27 maart vindt er een zeer inspirerende en smakelijke bijeenkomst plaats. Laat u ook inspireren over Dorpslandbouw en kom naar dit leuke mini-symposium. De kans is groot dat u daarna zelf ook in uw omgeving aan de slag wilt met dorpslandbouw. En dat is wat we willen. Samenwerken aan een duurzaam, leefbaar en eetbaar Zuidwest-Fryslân.

Lees meer

Hoe denk jij over natuur en landschap? Stem mee!

Header verkiezingen - 2

Lees meer

Landschapsbeheer Friesland

logo2Commissieweg 15
9244 GB Beetsterzwaag
Tel. (0512) 38 38 00
Fax. (0512) 38 14 57

Volg ons

Provinciale organisaties Landschapsbeheer Nederland
Selecteer je provincie op de kaart.