Landschapsbeheer FrieslandWinst voor het landschap

Mens en maatschappij Bedrijven en organisaties

Houdt u rekening met planten en dieren op uw bedrijfsterrein? De kritische burger, maar ook klanten en bezoekers zullen dit zeker waarderen. Een groene omgeving geeft uw organisatie een positieve, duurzame uitstraling. Groen inspireert bovendien, en nodigt uit om tijdens pauzes in beweging te komen. Om daarna weer fris aan de slag te gaan.

Een groen bedrijventerrein

Landschapsbeheer Friesland biedt diverse mogelijkheden om vandaag nog te starten met deze vorm van maatschappelijk ondernemen. Wij helpen u middels advies, ontwerp en begeleiding van idee tot uitvoering.

Investeren in groen

Als bedrijf kunt u investeren in aanleg of beheer van een landschapselement. Denk bijvoorbeeld aan een houtwal of een recreatieve voorziening, zoals een fietspad of een mijmerbankje. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bedrijfswerkdag PhillipsBedrijvenwerkdag

Met uw bedrijf of organisatie een dag actief aan de slag in het Friese landschap? Met een Bedrijvenwerkdag heeft u niet alleen een leuke dag, maar laat u ook zien maatschappelijk ondernemen serieus te nemen. Met inzet voor het landschap vergroot u de betrokkenheid van uw werknemers bij de eigen omgeving. En het Friese landschap wordt er beter van. Wij helpen u graag bij het organiseren van een Bedrijvenwerkdag.

Meer informatie?

U kunt  geheel vrijblijvend informatie opvragen of een afspraak maken bij projectleider Jan Piet de Boer (telefoonnummer 0512-38 38 00).

Landschapsbeheer Friesland wordt ondersteund door de Nationale Postcode Loterij
Zesdelige tv-serie over de kwaliteit van het Friese landschap
Op of rond uw erf aan de slag? Jaap en Lex geven u handige tips
Het verhaal van de uitbundige Friese stinzenflora