Menu
Vrienden van Landschapsbeheerfriesland
A+ A A-

Vacature Projectmedewerker (m/v), fulltime

                     

Stichting Landschapsbeheer Friesland (LBF), gevestigd te Beetsterzwaag, zet zich als non-profit organisatie al ruim 30 jaar in voor het cultuurlandschap in Fryslân.

LBF werkt aan een vitaal en herkenbaar Fries cultuurlandschap, vóór en met bewoners en gebruikers. Dat gebeurt in drie programma’s:

1. Landbouw en water

2. Erfgoed en beleving

3. Mens en maatschappij

Wij zijn per direct op zoek naar een breed inzetbare:  Projectmedewerker (m/v), fulltime

 

Functieomschrijving

Samen met vier agrarische collectieven heeft Landschapsbeheer Friesland (LBF) een groot landschapsherstelproject opgezet in het leefgebied “droge dooradering”. De collectieven staan aan de lat voor de werving van de deelnemers, LBF is penvoerder, inventariseert de werkzaamheden en begeleidt de uitvoering. Jouw werkzaamheden zullen zich hoofdzakelijk richten op het inventariseren van de maatregelen en het verwerken hiervan in een GIS-systeem en het toezichthouden op de aannemer. Je zult dus veel in het veld zijn. Omdat deze werkzaamheden niet jaarrond plaatsvinden, ben je verder breed inzetbaar. Als generalist met gevoel voor het cultuurlandschap, cultuurhistorie en de verbinding tussen maatschappij en omgeving werk je in heel diverse projecten mee aan de doelstelling van Landschapsbeheer Friesland.

Functie-eisen

 • Groene HBO opleiding of MBO+ werkniveau (bijvoorbeeld bos- en natuurbeheer of vergelijkbaar);
 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring;
 • Werkervaring met Arcgis 10.X is een voorwaarde;
 • Het is een aanbeveling als je ervaring hebt met het aansturen van aannemers of het voeren
  van directie op (landschaps-) bestekken (RAW systematiek);
 • Het eigen zijn met de Friese taal is tevens een pré;
 • Je toont initiatief;
 • Je kunt zelfstandig functioneren;
 • Je kunt mensen motiveren;
 • Je hebt een rijbewijs (B) en bent in het bezit van een auto.

Wij bieden

Wij bieden afhankelijk van leeftijd en ervaring een salaris in schaal 6 op basis van de CAO Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen (min. € 2743,87 en max. € 3526,86 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). In eerste instantie een tijdelijk contract van één jaar, met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid.  

Solliciteren?

Als je interesse hebt in deze functie, mail dan uiterlijk 18 februari 2018 je brief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 27 en 28 februari 2018.

Meer informatie? Kijk op www.landschapsbeheerfriesland.nl voor meer informatie over onze organisatie. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Gerard van Looijengoed (06-51327117) of Foppe van der Meer (06-51103714).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Landschapsbeheer Friesland

logo2Commissieweg 15
9244 GB Beetsterzwaag
Tel. (0512) 38 38 00

Volg ons

Provinciale organisaties LandschappenNL
Selecteer je provincie op de kaart.