Landschapsbeheer FrieslandWinst voor het landschap

Nieuws

Doe ook mee met de Natuurwerkdag 2018Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2018 wordt de Natuurwerkdag alweer voor de 18e keer georganiseerd. Ook dit jaar kan er op ruim 20 locaties buiten gewerkt worden. Dit werk is niet alleen enorm nuttig, maar ook gezond, leuk en gezellig. Kijk op www.natuurwerkdag.nl voor een buitenlocatie in de buurt en meld je aan.

Landschap kan niet zonder vrijwilligers

Al het werk dat verzet wordt op de Natuurwerkdag levert een belangrijke bijdrage aan het beschermen en behouden van natuur. Samen aan het werk voor leefruimte voor de boomkikker, de ringslang, een nestelplek voor vogels of de karakteristieke knotbomenrij. Zorg voor landschap zoals onderhoud aan (knot)bomen, elzensingels, houtwallen en boomgaarden is steeds meer in vrijwilligershanden. Dankzij hen kan iedereen blijven genieten van het karakteristieke Friese landschap.

Aanmelden

Ga naar de website www.natuurwerkdag.nl, zoek een leuke locatie in de buurt en meld je aan. Op onze Facebookpagina (facebook.nl/landschapsbeheer) en via Twitter (@LBFriesland) kun je het laatste nieuws volgen. De Natuurwerkdag wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Landschapsbeheer Friesland wordt ondersteund door de Nationale Postcode Loterij
Zesdelige tv-serie over de kwaliteit van het Friese landschap
Met uw gift helpt u ons het Friese landschap te onderhouden
Meld u aan op Groen Licht om op te hoogte te blijven via de nieuwsbrief
Op of rond uw erf aan de slag? Jaap en Lex geven u handige tips
Het verhaal van de uitbundige Friese stinzenflora