Landschapsbeheer FrieslandWinst voor het landschap

Nieuws

Groen Traineeship

Het is niet meer mogelijk om je voor dit traineeship aan te melden. 

 

Heb je voor 2020 groene voornemens? Zet je dan vanaf 1 februari in voor natuur en duurzaamheid in Nederland. Door het hele land worden de tofste projecten aangeboden die je samen met andere trainees gaat uitvoeren. Met het Groen Traineeship bouw je een netwerk op, ontplooi je jezelf en ga je met een welverdiend certificaat naar huis. 

Het Groen Traineeship ‘Greenteam van het Noorden’ is één van de negen Groen Traineeship-projecten waar je uit kunt kiezen. Help bewoners van het dorpje Achlum om de biodiversiteit in en rond het dorp te versterken. Het project heeft een maximum aantal deelnemers, dus wees er op tijd bij. Ervaring is niet vereist, enthousiasme wel.

Dus wil jij vanaf februari 2020 vijf maanden deel uitmaken van een team met leeftijdsgenoten en werken aan een tof project? Check dan snel www.groentraineeship.nl en meld je voor 20 januari aan voor een Groen Traineeship dat bij jou past. Kijk hier voor de vacature voor het Groen Traineeship 'Greenteam van het Noorden'. 

Het Groen Traineeship-programma is een samenwerking tussen de groene organisaties Staatsbosbeheer, IVN Natuureducatie, LandschappenNL, Natuurmonumenten, VBNE,  Milieudefensie en SoortenNL. Het traineeship maakt onderdeel uit van de maatschappelijke diensttijd dat vanuit de overheid gestimuleerd wordt.

Landschapsbeheer Friesland wordt ondersteund door de Nationale Postcode Loterij
Zesdelige tv-serie over de kwaliteit van het Friese landschap
Met uw gift helpt u ons het Friese landschap te onderhouden
Meld u aan op Groen Licht om op te hoogte te blijven via de nieuwsbrief
Op of rond uw erf aan de slag? Jaap en Lex geven u handige tips
Het verhaal van de uitbundige Friese stinzenflora