Nieuws

Nieuws

Onze Hoogstambrigades komen graag bij u snoeien!

De vrijwilligers van onze Hoogstambrigades zijn in de periode van oktober tot en met april druk met het snoeien van hoogstamvruchtbomen bij particulieren. In verschillende teams gaan zij op zaterdag op pad. Heeft u ook een of meerdere hoogstamvruchtbomen die u vakkundig gesnoeid wilt hebben? Neem dan contact met ons op. Vooral in de gemeenten Opsterland en Ooststellingwerf is er nog ruimte in de agenda.

Onze vrijwilligers hebben allemaal een snoeicursus gevolgd en werken zorgvuldig en volgens de veiligheidsvoorschriften. Ze nemen ladders en goed gereedschap mee en zijn verzekerd. In heel de provincie zijn tientallen vrijwilligers actief. Zij snoeien ieder jaar tussen de 300 en 400 bomen op zo'n 50 plekken in Friesland. Het is nuttig werk en vooral ook heel gezellig. 

Heeft u een snoeiklus?

Vul dan dit formulier in. De co√∂rdinator van de het team dat in uw buurt actief is, neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. U krijgt van tevoren te horen welke kosten er aan verbonden zijn. In de coronaperiode zijn de Hoogstambrigades niet actief geweest waardoor er op sommige plekken een wachtlijst is ontstaan. Die is inmiddels bijna helemaal weggewerkt maar het kan zijn dat het wat langer duurt dan anders voordat een brigade bij u langs kan komen.