Werken bij

Werken bij

Werken bij Landschapsbeheer Friesland betekent dat je je inzet voor het mooie, Friese Landschap. Dit kan in allerlei soorten werkzaamheden en projecten. Samen met inwoners, boeren, andere natuurorganisaties en overheden werken we aan projecten die het Friese cultuurlandschap behouden en verbeteren. Dit doe je niet alleen. Vaak werk je in een projectteam met een aantal medewerkers samen. Dit kunnen collega’s zijn of medewerkers van andere organisaties waar we veel mee samenwerken.

Bij Landschapsbeheer Friesland werken gemotiveerde vakmensen met een goede kennis van zaken en een frisse instelling. Het team bestaat uit 15 enthousiastelingen met een gevarieerde achtergrond en leeftijd. De sfeer op ons kantoor is informeel, er worden diverse activiteiten buiten het werk om georganiseerd. Daarnaast is er voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen middels trainingen en/of cursussen.

Kijk op deze pagina voor het actuele aanbod van vacatures.

Image

Vacatures

Met een gedreven team staan we elkaar regelmatig bij met adviezen en tips. Bij ons schroomt niemand om een hulpvraag te stellen. Daarnaast voeren we onze projecten bijna altijd in samenwerking met andere partijen uit. Dit maakt dat we als projectgroep behoorlijk wat kennis in huis hebben.

Werken bij ons vereist soms de nodige flexibiliteit en uiteraard een zekere kennis en kunde van landschappelijke thema’s. Het is vooral van belang dat iemand gepassioneerd aan opgaven rond het Friese landschap wil werken.

Bekijk hier onze vacatures.

Image
Image

Vrijwilligers

Image

Wil je als vrijwilliger bij Landschapsbeheer Friesland aan de slag? Dat kan! Het snoeien van hoogstamvruchtbomen, de bescherming van diersoorten of gewoon lekker in de natuur aan de slag, er zijn verschillende mogelijkheden.

Naast voldoening, biedt vrijwilligerswerk ook gezelligheid en ontspanning. Bovendien is de buitenlucht goed voor je gezondheid. Wij bieden de vrijwilligers gereedschappen en materialen, cursussen en begeleiding. De kwaliteit en de continuïteit van het vrijwilligerswerk in Friesland blijft op deze manier gewaarborgd. 

Bekijk hier onze vacatures.

Image
Image

Stageplekken

Zit jij op de middelbare school, het hoger beroepsonderwijs of de universiteit? En houd je van het landschap en de natuur en wil je op dit terrein jouw stage invullen?

Landschapsbeheer Friesland biedt je de mogelijkheid! Ieder jaar lopen er mensen bij ons stage op diverse onderwerpen. Zoek contact met ons voor de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat je zelf aangeeft wat je zou willen doen of bereiken met jouw stage. 

Bekijk hier onze vacatures.

Image
Image
Image

Maatschappelijke stage

Image

Ook is het mogelijk om een maatschappelijke stage bij ons te lopen. Tijdens een maatschappelijke stage maak je kennis met vrijwilligerswerk in het landschap en de natuur. Je kiest wat jij leuk vindt en doet daarmee iets goeds voor de natuur en het landschap. Mogelijke stageprojecten waar je mee aan de slag kunt zijn:

 Een leuke natuur- of landschapsdag organiseren met en voor kinderen uit de buurt

  • Meelopen met onze vrijwilligersploegen 
  • Meehelpen met de begeleiding van basisschoolleerlingen die les krijgen in het landschap

Wat je ook kiest, je steekt er altijd iets van op en je draagt zo ook een steentje bij aan landschap & natuur. Meer weten? Bel of mail ons dan op: info@landschapsbeheerfriesland.nl of 0512-383800.

Image